Torsdag och jag får ett telefonsamtal från min brorsdotter, Anna……och jag hör direkt att något har hänt. Min bror ligger på sjukhus, och man misstänker en stroke! Det liksom stannar, för en stund. Livet, värden , rymden! Allt blir tyst, stilla,kallt och tomt. FAAN!! Nej, jag vill inte. Inte min bror, inte nu, inte än…..aldrig!! Han har tur!! Det är en liten stroke! Men vänster sida är drabbad. Mungipan hänger, han sluddrar lite, och vänster ben hänger inte med riktigt. Men det ska gå att träna upp!! Satan Lasse! Vad du skräms!! Jag har ju bara en bror!! Du måste vara rädd om dig!!!

Farmor Barbro, är förbannad!! Hon kan inga kläder ha!! Hon har gått upp i vikt. Och har nu varit nere i källaren och letat fram ett par gamla jeans. Legat på sängen för att kunna knäppa dom oxå…… Nu är hon irriterad …..Men, det går ju att råda bot på det…… Det finns mer och större kläder i affären! Även om det i dessa corona tider, inte ska vistats i butiker, så kör vi en liten sväng….. För att efter det åka hem och äta bakelse!!

..

Lördagen, umgås vi med Mats & Helene!! Mats hjälper Tomas med att dra kablar till datan över vinden. Och Helene och jag har en massa att prata om!! För att inte tala om alla hundarna som vill att Helene ska gosa med just den hunden. Men det finns en favorit hos henne……Ruffa…. Vi hinner med både fika, äta mat, prata klappa hund. Det är en trevlig stund, En välbehövlig stund tillsammans! En ta hand om dig stund!!// Kram & Voff Gittan