Det är ju mors dag! Och jag har ju inte min mamma kvar i livet. För 2 år sedan firade vi vår sista mors dag tillsammans. En av de finaste! Och det blev ett fint minne att ha kvar!

Men Tomas mamma Barbro finns ju kvar! Och hon ska ju givetvis firas! Vi tar med oss alla hundar och bjuder henne på Kinamat! Vilket gör att jag oxå slipper att laga mat

Barbro med Zita & Hulda
Lunch!

Tomas jobbar kväll den här veckan. Så det blir en ensam kväll för min del. Mina barn, Erik var på fredagseftermiddagen med en blomma. Och Emma är ju själv mamma, och måste få hinna med och firas själv av sina barn. Men sent på söndagskvällen,ringer Emma och frågar om jag inte kan komma ner på en kvällsfika! Och….jag tvekar inte en sekund!!

Tack mina älskade barn!! Det värmer mitt hjärta!!

2 juni fyller min syster Inger 66 år!! Det blir ingen fika med henne! Anledningen är ju den att hon bor i Umeå!! Hon finns i mina tankar!

Jag har fixat mina naglar!! Solgula!! Passar mig bra!! // Kram & Voff Gittan