Som jag har gnällt och tappat tron både på hemsidan och mig själv! Men som min mamma alltid sa; Allt ordnar sig, även om du inte tror det! Och som vanligt, har mamma rätt!!! Det kom en än ängel, och erbjöd sin hjälp!! Och att få det när man minst anar ……Värmer hjärtat!!

Denna 2 benta ängel heter Jessika! Och hon har kommit att betyda mycket mer för vår kennel, och oss än vad som vi kunde ana, där på sjukhuset under mammas sjukdomstid för 2 år sedan! Så i korta ordalag; Jessikas dotter, Felicia låg på samma sal som mamma låg. De hjälpte mamma när hon behövde, och så började dom att prata. Det visade sig då att Felicias svärmor Titti, är en av mina gamla vänner från Bondgården bredvid Nybble gård. Titti & LG´s son, Patrik är lika gammal som vår vår Erik. Patrik är sambo med Felicia!

Felicia utbildade sig till nagelterapeut , och behövde naglar träna på! Och jag har 10 st som gärna ville bli fina!! Felicia har nu en egen salong, Bästa Salongen i Norrköping, som hon driver och hyr ut, rum till några andra tjejer som jobbar med skönhetsvård.( OJ, lät det konstigt…..jag menar, att de gör, botox & fillers, spraytan , lashlift, microneedling, men fråga mig inte VAD det är…..!!)

Felicias mamma, Jessika, driver Ewy-Alfrida showroom, kläder som jag tidigare berättat om! Och jag blev inbjuden till Invigningsmingel! Röda mattan och snittar! Det ni!! Det är Ingen vardagslyx för mig det !!

När vi fick våran sista kull. E-kullen, var Felicia med barnen och Jessika här och gosade med dom. Och Pyret och jag har varit hemma hos Jessika,i vad jag skulle kalla våning! Ja, det var en våning! Gammal med högt i tak, och givetvis smakfullt möblerad!!

Så nu i maj, fick jag en förfrågan av Jessika, om hundarna skulle kunna få vara med i henne reklam om hennes andra företag, Accquo of Sweden. Och vem kan säga nej till det? Vi fick under en eftermiddag, vara med om att fotas och bli filmade!! Tomas var med för att hjälpa mig med hundarna innan han åkte till jobbet. Då även han fick, erbjudande om att vara med i reklamfilmen!! Och det ville han!! Så nu har jag bild/film bevis på att han tittar på/efter flickor!

Det var när Jessika så sa att vi kunde lägga reklamfilmen på vår Facebook sida och på hemsidan, som jag var tvungen att erkänna, att jag inte kunde det. Och att jag inte kunde göra uppdateringar och systemuppdateringar och allt annat sattyg som måste göras, ! Hemsidan är en katastrof! Som denna lilla flicksnärta sa att hon kunde sådant! Oxå!!! Herregud, denna kvinna kan allt! Så nu, nu håller det på att hända grejer!!Vill jag lova!!!

Jessika & Karina med 11 hundar från Absolut Cotte!
Det gäller att få alla koppel att ligga rätt i handen! Att rätt hund går jämter den de brukar!
Samt att vända med 11 hundar när man går, är som att vända med en tankbåt i Göta kanal!

Så nu kära vänner!!Vår hemsida görs om!! !!Hjälpen är här! När man minst anar det!// Kram & Voff Gittan