Skulle det gå att få ordning på den här hemsidan? Jag menar, jag skriver men om ingen kan läsa…..är det ju dumt?! Ändå…..tänker jag att det ska väl gå att kunna lära sig att lägga upp saker ……..Så, jag gör ett försök …igen. Håll i hatten, nu köööör vi!!

När man är van att ha ont, tar det tid innan man tillslut ber om hjälp. Den här gången fick jag hjälp av Robert på Nack & rygg Rehab i Norrköping. Övningar som jag har spelat i på mobilen, för att lättare se hur jag ska göra och framför allt , komma ihåg! Smart!! Den här killen, 27 år gammal, har fått mig att skratta många gånger!! ( Och jag honom…;)) Jag brukar ju skoja om att en gammal kärring, och om hur en ko kommer upp och ner…Men tänk er när denna lille pojke kryper ner i jämter mig på golvet och lägger sig bredvid mig…;) Så att jag ska kunna se samtidigt hur jag ska göra!! Sista gången jag var, hade hade han redan bäddat på golvet!! Med dyna och kudde!!

Att få bli inbjudan på invigning och gå på röda mattan, tillhör inte vanligheten! Så det gäller att ta vara på alla tillfällen!Och jag tar med Emma och Melissa!!

Så fina i samma klänningar och schalar!

Helenes faster, Kristina ,mår inte bra. Hon behövde uppmuntras lite. Så jag tog med mig Pyret in och hälsade på henne!! En mjuk liten lurvig varm kropp, är som balsam för själen!!

Helene, faster & Pyret

Den 20/1 fyller Harry 3 år Tanken är att vi ska fira hon dagen innan, söndagen den 19. Men han vaknar vid vid 4 tiden och kräks. Så det blir tisdagskvällen som vi får gå på kalas. Vi skulle varit 26 st på söndagen, och maten är hemköpt. Vi blir färre på tisdagen. Så det är bara att göra den han har beställt; “Gun-Britt mat” dvs Raggmunk med fläsk! På 7 kg potatis Jag steker för glatta livet!! Sen äter vi så att magen står i fyra hörn och en snipp! Som min morfar Knut sa!! Efter all raggmunk, har Emma uppfyllt nästa önskan!! En “tårta” i form av Monstertruck och ler körning!! Givetvis hade hon fixat det oxå!! Hon är otroligt kreativ och duktig på att få till det!!

När Lily har sitt kompiskalas för tjejer, får Emma ta killarna!! Och vi, får äran att ha dom här!! Edvin & Harry! Ex & kex, Bill & Bull! Värdens finaste killar! 4½ år och 3 år!! Jag önskar att de för alltid kommer att ha varandra! Lilly, Melissa & Edvin & Harry, Nästkusiner, eller sysslingar som vi säger här uppe, norr om Skåne

Vi har ingen snö, men en konstfrusen skridskobana här i Söderköping. Mysis skridskor är inte använda många gånger. För Harry är det första gången på skridskor. Och jag kan skriva på, att det är skitsvårt !! Det är ju inte sandat precis….Men så duktig Mysis är!!

Emma & Mysis , Morfar & Harry

Ett samtal….och jag kände direkt ……att något inte var som det skulle. Det kom från Divas husse & matte . De skulle inte kunna ha henne kvar. Frågan var om vi ville köpa tillbaka henne. Givetvis, vill vi det! Vi vill veta vart våra valpar tar vägen!! På måndagen kommer de med henne. Lilla Diva!! Emma & jag står med öppna famnen! Det är alltid ledsamt när det inte blir som man tänker för våra valpar. Men vissa saker och ting rår man inte för. Nu letar vi nytt hem till Diva…….

29 fyller våra B-valpar 8 år!! De blir veteraner! Och omräknat i människoår är de 56 år! Samma som jag!! Men de är piggare än vad jag är!! Vi säger ändå GRATTIS till ; Rasmus, Bond, Myrra, Stella , My & Bea!

Lily, min brorsdotterdotter, fyller 6 år den sista januari!

Fina Lily 6 år!

Detta var januari i ett svep! Håll till godo!// Kram & Voff Gittan