Det här med hemsidan?? Hur svårt ska det vara att klara av? Jag har svaret! Skitsvårt!! Vi har haft en kille som har byggt upp, byggt om, förändrat gjort nytt, och…. slutat!

Lämnat oss utan inloggningar för att komma åt att ändra. Försöka få de som har “hotellet ” som hemsidan ligger hos, att förstå vad jag menar, vad jag är ute efter och att få hjälp att komma in för att åter få kontrollen till hemsidan.

Nu är de sakerna avklarat! Och det borde vara frid och fröjd! Trodde du ja!! nu är ju inget som det har varit. Och hur gör jag nu!! Ja, skriva verkar ju gå bra! Om jag bara kan få skiten att ligga kvar när jag avslutar och går ur!

Lägga in kort, ja det har jag inte fått till! De gamla korten i tex hundarnas gallerier, är borta!! Jag tror till och med hundarna är borta!! NEJ! Inte på riktigt!! Utan på deras sida…..

Ja kära nån…….Behövs det ens en hemsida längre?? Det finns ju både Facebook och Instagram?! Nej,säger Emma,….men…..jag hävdar att alla inte har det…. Och då, behövs hemsidan, Eller om vill lära känna oss mer…

Så därför….gör jag väl ett försök igen då…….Ni behöver ju inte höra hur jag svär, se hur många chokladkakao det går åt, eller ser mig slå igen locket och ge upp….

Bildresultat för tecknad  ilska

Kram & Voff Gittan