Ja, kan ni tänka er något annat än att lägga sig ner i valplådan!? Med huvudet i samma höjd som dessa små ljuvliga varelser? Dom är inte bara söta! De luktar gott! De är mjuka och helt underbara!! Och JAG får njuta av dom alla i några veckor till…..

Men, nu är det ju inte bara att ligga som en padda där i och inget annat behöva göra. Mina dagar är fyllda av annat oxå…..Som tex. psykologen, som rätar ut och stryker mina tankar. Dom har ju en tendens till att skrynkla ihop sig ( det är väl därför man går till en hjärnskrynklare!;)) Att få hjälp med att göra annorlunda än de vanliga. Annat är det med kläder! Jag fick en timme stiluppdatering från KappAhl! En kul grej! Jag som gillar kläder! Att få lite nya tips och idéer .

Mat är ju ett annat av mina intressen. En av anledningarna till att det behövs en stil uppdatering , antagligen;)) Nu är det så att Helene vill komma och titta på de små ulmenkottarna i lådan! Och nytta med nöje! Rotmos!! Brukar hon inte göra! Utan det gör jag till dom! Helene och jag äter här,och Mats får matlåda!! (Jaja, Helene får en oxå!)

När vi sitter där och småpratar och dricker kaffe, ringer mobilen. Det är Mathias. Han undrar om vi ska busa med Emma? Jag måste erkänna att jag inte gillar hans skämt som han gör mot henne, Men denna gång, är jag på! Det går ut på att han ska hämta barnen och komma hit, gömma bilen och sig själv och barnen, för att överraska henne!

Planen går i lås!! Jag lurar in henne till valprummet, där barnen sitter tysta som möss! Och ag en glad Emma!! Det är det som är meningen. Att hon kan få valpmysa, medans jag fixar mat. Fläskstek, sås och potatis! Barnen somnar och Emma & Mathias får mysa med valparna i lugn och ro….// Kram & Voff Gittan

Valpmys!
Kolla in stilen!!