I lördags fick alla hundarna märgben. Vilket uppskattades av alla! Ruffa försökte som vanligt att sno åt sig fler ben. Men det uppskattas inte av de andra som vaktade sina ben ordentligt. Men bäst på att vakta är nog ändå Lilla Freja

Hon bär med sig sitt ben vart hon går! Och jag kan meddela att vi sover ihop med benet oxå!! I min säng!! I söndags kväll, trodde jag att hunden hade spräckt skallen, minst!!

Men hon vaktar bara sitt ben! Till varje pris! Som i morse, då jag skulle vara nere hos Emmas barn som var sjuka, 06.15. Det är ju liksom inte riktigt min vanliga tid att gå upp!! Eftersom det tar tid att starta upp denna gamla kropp, får jag ta mig ur sänghalmen en bra stund före utsatt tid. När jag började bli färdig och gick in i sovrummet för att samla ihop hundarna “sov-pölar”

Jag lyfte ur hunden och benet, satte ihop pölarna, vänder mig om…….Och …där står en förtvivlad Freja!! Hennes ben är borta!!! Hon gnyr och far runt! Jag lyfter på alla pölarna,och hon är i och luktar i alla! Men inget ben….Hon ser anklagande på mig!! Som om JAG skulle ha tagit hennes ben!!

Klockan tickar, och hunden gnyr! Satan!! Jag kravlar mig ner på golvet och tittar under sängen, Byron, i sängen, bakom dörren……Med Freja hack i häl, gnyendes…..Men…inget ben! Försöker att säga till henne att jag inte har tid, att hon får hålla ordning på eländet! Gnällande springer hon efter mig. Jag stänger grinden, tar på mig ytterkläderna och låser dörren……Med en förtvivlad Freja på andra sidan……

Men DÄR!! Vid trägrinden, ligger ett märgben!!! Någon av de andra hundarna har snott med sig det ut!! Hjärtat då!! Tar upp det och går in andra ingången, ropar på Freja, som då ÄNTLIGEN , hittar sitt efterlängtade märgben! En nöjd Frej springer iväg med sitt ben! Jag kan åka! Dock några minuter sent kommer jag ner till Emma.

Det var det värt!! För att se lyckan hos Frej-leverpastej!! Nu i kväll hoppas jag, att jag slipper att åtminstone sova med det där benet……// Kram & Voff Gittan