Vi har väntat länge på att få valpar! Därför är vi kanske extra glada och stolta nu!? Som Helene, min kompis sa: Hinner du med något annat än att ligga valplådan? Man ser ju nästan hur de växer! Och det är svårt att låta bli! Att inte bli sittande och bara njuta!

Melissa, var ju med när de föddes. Hon tittar med stora ögon på valparna.Så säger hon – Mormor…..skulle inte Diddi få valpar, Det där ser ju ut som…….råttor!! Och det är klart, Bilderna på valparna som hon har sett, är ju när de är lite äldre. Då de är som små isbjörnar. Vit mjuklockig päls, med 2 små runda mörka ögon,och en lite liten svart prick till nos……suck…..

Harry är oxå med, men på ett annat sett. Han sitter i valplådan och klappar och tittar på Diddi och säger att vi bara lånar en valp en liten stund. Men det som är roligast med Harry, är när han frågar om vi ska gå till valparna. Då springer han och tvättar händerna, öppnar grindar och dörrar. Sen “skriker” han- Mormor !! Spriten!! Ja, herre gud!! Tänk om han går och säger att- hos mormor får jag sprit……Du fattar väl att det är handsprit, hoppas jag!!

Diddi är en otroligt duktigt mamma. Vi bär ut henne och sätter henne på gräsmattan. Och vips! Står hon vid dörren och vill in!! men, då bär vi ut henne igen!! Motar henne så gått det går så hon hinner att kissa i alla fall! Och så…..Inne!! Som ett skott! Så “räknar” hon i valparna!! // Kram & Voff Gittan

Inte är det råttor nu!!?