Provtagning på Geria på fm. När jag ändå är där, försöker jag få en tid för mammas influensavaccin. Det har varit 3 veckor som man kunnat ta sprutan. Men lilla mamma har inte varit riktigt kry. Förkyld och yr, så inte vågade jag ta ner henne dit. Men, i dag 15.15 har dom tid!! Men har jag….

Jag ber min bror Lasse ta med mamma! Tomas är och hämtar sin bil från verkstan….och jag väntar på att Emma ska komma med barnen! Vi ska få äran att ha dessa 2 små charmtroll medans föräldrarna är ute och roar sig! vilket är nödvändigt ibland!!

Och även om det tar på krafterna, så ger det så mycket!! Älskade ungar!! Mormor älskar er så att det gör ont !

Vi börjar med att pärla….
För att börja göra pepparkakshus!
Mat i mellan….
Full koncentration…..Kolla in morfars tunga…..;)
Och Wooola!! Färdigt!! Det är så mysigt att få ha dom, om än att man blir lite trött!!
Det är så kort tid som man har med dom! Sen växer dom från mormor & Morfar!! Så vi passar på att njuta!!// Kram & Voff Gittan